ОВЕНИзвестие ще  стане причина за големи промени не само в

...
ОВЕНИзвестие ще  стане причина за големи промени не само в
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат внимателни и търпеливи, Раците да взимат разумно важни решения

ОВЕН

Известие ще  стане причина за огромни промени освен в персоналния живот, а и на работното място. Не пропускайте да употребявате положителния си късмет, тъй като скоро може да не ви споходи. Здравият разсъдък и добре премислените дейности ще ви предпазят от съществени неточности. Проблемите следобяд са свързани с триумфите ви и с повече нерешителност. Семейните ви връзки са хармонични, само че сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни диалози с обичаните си хора и на полови удоволствия, в случай че са взаимно мечтани.

ТЕЛЕЦ

Необходими са ви доста старания, с цел да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задания. Не се плануват финансови приходи. Очаквайте оферти, водещи до възстановяване на материалното положение. При нужда потърсете помощта на сътрудниците си, само че единствено в случай че сте уверени, че сами няма по какъв начин да се справите с компликациите. Ако не сте фамилни имате опция да срещнете подобаващата половинка. Не бързайте да се отдавате на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си.

БЛИЗНАЦИ

Подобрете с съвършената си работа вашето материално положение, откакто имате тази опция. Не предприемайте смяна на работното място. Бъдете деликатни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички позитивни и негативни качества на деловите си сътрудници. Така няма да съжалявате за подписаните контракти, тъй като може да ви изненадат загуби. Отдайте дължимото внимание на фамилията си. Бъдете откровени в връзките с обичаните си хора. Ако не сте сигурни в възприятията си или се съмнявате в възприятията на интимната си половинка, забравете за половите удоволствия.

РАК

Вземете значими решения, само че разчитайте на разсъдъка си. Работете интензивно и обмислете новите настоятелен оферти, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, с цел да не ви спестят нещо значимо и да сгрешите. Обърнете внимание на новите преференциални вложения, без да давате позитивен отговор в същия ден. Предпазвайте се от припряност и недомислени дейности. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните – с интимните си сътрудници. Проявете самообладание. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, които ще изгладят зародилите недоразумения.

ЛЪВ

Въпреки компликациите по пътя ви постигате мечтаните професионални триумфи. Бъдете търпеливи, с цел да се справите с поставените ви задания. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените настоятелен диалози са сполучливи. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви поддържат. Не допускайте проблеми в фамилията, което ще ви отдалечи от обичаните ви хора. Сексуалните ви връзки не са хармонични, тъй като досаждате на интимната си половинка.

ДЕВА

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със подозрения. Причината е подбудена от разочарованието, което изживявате поради  нежелание на вашите сътрудници да одобряват съществено концепциите ви, с което ви наскърбяват. Предадени сте от хора, на които сте имали цялостно доверие. Не е във ваша изгода да се занимавате с търговия или финансови покупко-продажби, тъй като, в случай че разчитате на шанса си, тъй като ще загубите. В връзките с интимната половинка е най-добре да сте въздържани в изложение на страстите, с цел да си спестите разправиите.  Не се надявайте, че ще се отдадете на полови преживявания, откакто сте основали мотив за отдалечаването на обичаните ви хора.

ВЕЗНИ

Поставете сполучливо начало на значими настоятелен диалози. Не отхвърляйте срещи с нови настоятелен сътрудници. Ще получите нови оферти за взаимен бизнес. Блазнят ви, само че бъдете деликатни, тъй като Съдбата ви постанова забрани за рисковани и недомислени дейности. Съдбата ви дава късмет да намерите изчезнали движимости и пари, а също да се срещнете с настоятелен сътрудници. Създайте още веднъж естетика в персоналните си връзки. Докажете на интимната си половинка, че възприятията ви не са се трансформирали. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни диалози и полови удоволствия.

СКОРПИОН

Успехът е с вас, в случай че организирате деликатно диалозите и настоятелен срещи и създадете нови взаимоотношения, само че бъдете деликатни. Очаквайте авансово планувани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на сътрудници да ви занимават с проблеми отвън професионалните ви отговорности. Избегнете проблемите в фамилията и с интимната половинка. Не пренасяйте неприятното си въодушевление върху тях. Вечерта се откажете от компанията на другари и в случай че имате до себе си обичани хора, се отдайте на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от несъответствуващи контакти. Въздържайте се от взимане на значими решения и от дейни дейности, свързани с професионалната ви реализация, в случай че не сте подготвени за смяна. Не разчитайте на сътрудниците си и не очаквайте помощ от сътрудниците си, с цел да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми. Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, в случай че сте били изнервени сутринта и сте я засегнали. Няма аргументи за отводът ви от половите удоволствия, в случай че не си ги създадете сами.

КОЗИРОГ

Въпреки компликациите  сте изпълнени с готовност за работа. Ще изживеете непредвидени позитивни промени. Ако си мечтаете за личен бизнес обмислете по кое време да поставите неговото начало, само че и през днешния ден или до края на седмицата. Във ваша изгода е да обърнете внимание на новите преференциални настоятелен оферти и да извлечете оптималната изгода от тях. Имате съмнения във връзка с възприятията си. Още не сте опознали обичаните си хора. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до лудост и не се отдавайте на припрян секс.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да търсите поддръжка от страна на деловите си сътрудниците си и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекомерно раздразнителни и нападателни. Намесата и препоръките на сътрудниците ви са доброжелателни, тъй като желаят да ви оказват помощ. При нужда осъществете пътешестване. Разчитайте повече на интуицията си. В персоналните връзки контролирайте страстите си, в случай че желаете да избегнете разправиите. Бъдете благи с обичаните си хора. Вечерта отидете на ресторант, а откакто се приберете се отдайте на полови удоволствия.

РИБИ

Днес не се изкушавайте от инициативи. Постарайте се да изясните бързо зародилите недоразумения с сътрудниците си, с цел да не ги придвижите вечерта в дома си. Бизнесмените са подготвени да приготвят за автограф контракти, само че не са планували клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят. Предпазвайте се от финансови загуби. Следобед е допустима препирня с околните ви единствено тъй като не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че имате предпочитание и не сте подложени на напън.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР